top of page

Handige slabben, aanrader!

Bijgewerkt op: 28 jul. 2020

Sinds Matthias 4 maanden is geweest, zijn we begonnen met oefenhapjes groente en fruit. Zoals je verwacht geeft dat veel extra schoonmaak en omkleed werk. Daar moet iemand toch iets op bedacht hebben, dacht ik. Jazeker! Via internet vond ik bij mamaloes.nl diverse handige slabben met klittenband!


Klittenband

De klittenbandsluiting kende ik al van een paar kwijlslabbetjes die ik voor Matthias gebruik en ik merkte dat ik sneller naar deze slabbetjes greep dan die met drukknoopsluiting. Matthias houdt totaal niet van gepriegel aan z'n hoofd en met een drukknoopje moet je toch vaak even kijken wat je doet. Een klittenbandsluiting daarintegen, kan je bijna zonder te kijken voor elkaar krijgen. Ideaal!


Badstof

Bij mamaloes.nl vond ik grote badstof slabben met klittenbandsluiting, voor €2,99 per stuk, in diverse kleuren van het merk Funnies. De afgelopen maanden hebben we aardig wat soorten slabben uitgeprobeerd en heb ik gemerkt dat badstof druppels en stroompjes het beste opneemt en tegenhoud van naar beneden stromen. Ik heb er een aantal gekocht en ze werken ontzettend fijn bij het geven van de fles en pap! Je vind ze via deze link: https://www.mamaloesbabysjop.nl/#sqr:(q[Funnies%20uni%20line])


Schort

Ook vond ik bij mamaloes.nl schorten met mouwen en klittenbandsluiting, voor €4,99 per stuk, van het merk Lorelli. Je doet de mouwen bij je baby aan en maakt de slab vast in de nek. Het schort is lang dus bedekt de kleren van top tot teen. Deze slab gebruik ik bij het geven van groente en fruit hapjes, omdat dat nogal dun is en flink kan spetteren daardoor. Hier heb je de link: https://www.mamaloesbabysjop.nl/#sqr:(q[Lorelli%20lange%20mouw%20slabber])


Lorelli

Over het merk Lorelli gesproken. Dit fijne merk heeft heel veel handige babyhack items zoals kommetjes met zuignap en dit soort slabben, maar ook speelgoed, kinderwagens, kolven en flessenwarmer. Hiervan heb ik dus ook de handige klittenband kwijlslabjes/bandana's! Dit is de link: https://www.mamaloesbabysjop.nl/#sqr:(q[Lorelli%20bandana])

Je vind diverse soorten bandana's bij mamaloes.nl. Ook namelijk met bijtring en bijtgedeelte. Momenteel hebben we alleen de 'normale' bandana's maar mocht ik de andere ook kopen, dan laat ik uiteraard weten hoe ze bevallen.


Ik hoop dat je er wat aan hebt!


X Miranda67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page