top of page
Banner Pyjama's_edited.png

Pyjama's

Ga voor een gepersonaliseerde pyjama met naam of een gebedje. Of stel zelf een combinatie samen! Waar wil je de naam en waar het gebedje? Kies zelf een lettertype voor op zowel het broekje als shirtje. En wil je er wel of geen sterretjes of hartjes bij? Bepaal het zelf!

Zachte katoenen pyjama bestaande uit een shirtje met drukknoopjes en een broekje met elastieken band. Keuze uit diverse kleuren en opdruk mogelijkheden zoals naam en/of kindergebedje.

 

Pyjama met kindergebed

Een zeer origineel kraam cadeau is een pyjama met kindergebed. De pyjama met kindergebedje is er in diverse kleuren en keuze uit verschillende gebedjes zoals 'Here, houdt ook deze nacht, over mij getrouw de wacht' en 'Zegen mij in de morgen, zegen mij overdag, zegen mij in de avond, zegen mij deze nacht.' Het is ook mogelijk de opdrukken te combineren met bijvoorbeeld op het shirtje een kindergebedje en op de broek de naam met of zonder hartjes of sterretjes.

 

Pyjama met naam

Bij de pyjama met naam staat de naam op zowel het shirtje als op het broekje. Het is ook mogelijk te combineren met een kindergebedje op bijvoorbeeld het shirtje en de naam op het broekje.

bottom of page