top of page
Banner Raamstickers.png

Raamstickers

Eigen ontwerp en productie dus nergens anders verkrijgbaar! Vier de feestdagen en seizoenen met de raamsticker sets van MirLeuks. Gemaakt van statische raamfolie dus ook weer makkelijk eraf te halen en opnieuw te gebruiken. Elke set wordt geleverd in een beschermmapje dus ook het volgende jaar weer te gebruiken!

Bij MirLeuks vind je herbruikbare raamstickers voor de feestdagen! Plak deze raamstickers op je ramen tijdens Kerst, Pasen en Sinterklaas.

Pasen

Gedenk op een visuele manier de dood en opstanding van Jezus. Ideaal om kinderen het Bijbelverhaal uit te leggen en het Paasverhaal te laten leven in huis.

Kerst

Vier met elkaar Kerst en versier de ramen met de kerstraamstickers van MirLeuks. Deze stickers zijn elk jaar opnieuw herbruikbaar! Ideaal om het Kerstverhaal te visualiseren thuis, in de kerk(club) en/of op school.

Sinterklaas

Combineer de losse sets of ga voor de complete set Sinterklaas raamstickers van MirLeuks. De sets bestaan uit huisjes, pietjes, sinterklaas, bomen, bankjes en heel veel cadeaus en strooigoed!

bottom of page