top of page
Banner Tassen.png

Tassen

De katoenen tassen met opdruk zijn ideaal om mee te nemen naar de winkels, club, op visite, de kerk, sport of school. Leuk om zelf te gebruiken maar ook zeker om cadeau te geven aan een ander! Geef bijvoorbeeld een katoenen tas met opdruk aan de juf of meester, je mama of papa, oma of opa en je vriend of vriendin!

De tassen met opdruk zijn gemaakt van 100% katoen en ideaal voor dagelijks gebruik. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Katoenen tas met opdruk

Katoenen tasjes zijn helemaal hip! Dat is niet zo raar ook, want ze passen helemaal bij deze tijd waarin iedereen net even wat duurzamer boodschappen doet en minder plastic gebruikt!

Katoenen tas met relatiegeschenk

Zoekt u nog een leuk cadeau dat u als relatiegeschenk kan weggeven? Wat denkt u van een katoenen draagtas met daarop jouw logo! De tasjes zijn leuk om weg te geven, maar ook om te krijgen. En daarbij is het goed voor het milieu omdat we zo met z'n allen minder plastic tasjes gebruiken.

Ice Bag Pro

Wil jij tijdens een etentje of feestje niet meerdere malen naar de koelkast hoeven lopen? Met deze wijnkoelzak zorg je dat jouw wijnen op de juiste temperatuur blijven en kunnen de wijnen gewoon op tafel blijven staan. Ook erg handig voor festivals en naar het park! De wijn wordt het beste gekoeld met echte ijsblokjes en een scheutje water in de zak. Keuze uit diverse zomerse opdrukken!

 

bottom of page