top of page

Aliexpress Babyspullen - Januari 2021

De afgelopen tijd heb ik weer diverse dingen bij Aliexpress besteld voor kinderen en ze allemaal uitgeprobeerd. Er zitten echt super leuke en handige dingen bij! Graag deel ik mijn vondsten met jou:

Silicone Banaan Tandenborstel:

Deze silicone tandenborstel is een super handig ding, want wanneer je kindje hierop kauwt stimuleert dit het tandvlees wat verlichting kan brengen bij het doorkomen van de tandjes. Hij is BPA vrij en makkelijk vast te houden door je kindje. De banaan is verkrijgbaar in blauw, geel of roze.

€1,67 voor 1 stuk


Baby in car sticker auto:

Deze sticker pronkt bij ons op de achterruit van de auto. Er is een jongen en meisje variant te verkrijgen. Ik vind het fijn dat andere automobilisten weten dat er een baby in de auto zit, wat mijn rijgedrag kan verklaren. Wanneer Matthias slaapt ga ik bijvoorbeeld wat slomer en minder scherp door bochten en over drempels. De sticker komt netjes verpakt binnen en is heel makkelijk zelf aan te brengen. Echt een aanrader!

€1,58 voor 1 stuk

Bad gieter:

Deze leuke badgieter is verkrijgbaar in mintgroen en roze met een schattig konijnenhoofd erop. Hij is leuk voor je kindje om zelf mee te spelen maar ook ideaal om de shampoo uit het haar te spoelen!

€3,40 voor 1 stuk

Hersluitbare knijpzakjes:

Vind je het net als ik leuk om zelf babyvoeding te maken voor je kleintje? Dan zijn deze zakjes ideaal! Ze zijn BPA vrij en je maakt ze gemakkelijk aan de onderkant open. Ze beschikken over een dubbele sluitrand dus een fruithapje kan er niet uit lekken. En ze kunnen ook in de vriezer!

€3,69 voor 8 stuks

Silicone kralen voor bijtspeeltje:

Lijkt het je leuk om zelf bijtspeeltjes voor je kindje te maken? Dan is Lofca Teething Store de shop op Aliexpress waar je moet zijn! Ze verkopen diverse kralen met leuke prints en kleuren, zijde touw en leuke figuurtjes. Alles wat je nodig hebt om zelf bijtkettingen voor je kleintje te maken.

Diverse prijzen


Let op, ik toon de prijzen die ik ervoor heb betaald maar het kan zijn dat Aliexpress de prijs heeft veranderd.


Wat zijn er toch altijd veel handige en leuke dingen op Aliexpress te vinden. Wanneer ik weer nieuwe producten heb uitgeprobeerd, zal ik hier weer over schrijven op mijn blog. Heb je zelf nog leuke Aliexpress tips? Laat ze weten in de reacties!


x Miranda

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page