top of page
Banner Slabbetjes_edited.png

Slabben

Hier vind je diverse slabben met opdruk. Een slab met opdruk is ideaal als kraam cadeau.! Zo vind je hier eetslabbetjes met kindergebedjes (nergens anders verkrijgbaar!), diverse opdrukken zoals voor Max Verstappen fans en een slab met naam is ook mogelijk. De collectie wordt steeds groter!

De slabbetjes zijn gemaakt van 100% katoen en voorzien van een drukknoop. Het slabbetje is zonder problemen in de wasmachine uit te wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden. Raadpleeg het wassen altijd eerst het waslabel.

Kwijlslabbetje

Het gepersonaliseerde kwijlslabbetje met naam is verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een drukknoop. Een origineel kraam cadeau voor een pasgeboren baby! Ook is een kwijlslabbetje met figuurtje mogelijk zoals een dinosaurus of wimpers. Of ga voor een leuke tekst zoals 'Klein ventje'.

Slabbetje met kindergebedje

Een slabbetje met gebedje is een origineel kraam cadeau met christelijke touch. Een slabbetje met christelijk gebed is erg populair omdat deze nergens anders verkrijgbaar zijn! 

Slabbetje met opdruk

Verras opa en/of oma met een slabbetje met lieve boodschap. Ook leuk om te gebruiken om het blije nieuws te delen met (groot)ouders! Voor de echte Formule 1 en Max Verstappen fans is er een ook een slabbetje in diverse uitvoeringen. Je vind deze opdruk ook in t-shirt vorm. Klik hier voor het t-shirt met formule 1 opdruk.

bottom of page