top of page

Baby Linnen Opfrisspray

Bijgewerkt op: 15 nov. 2020

Deze makkelijke baby vriendelijke opfrisspray met lavendel is ideaal voor het verfrissen van al die doekjes, knuffels, speelhoekjes, hoezen en dekentjes.


Essentiële olie

Niet alle oliën zijn geschikt voor baby's/kinderen. Lavendel wel, zolang je maar essentiële olie gebruikt en geen geurolie met parfum. Ik gebruik de lavendelolie van Holland en Barrett, echt een aanrader: https://www.hollandandbarrett.nl/shop/product/de-tuinen-essentiele-olie-lavendel-60056554?skuid=056554


Geur

Een geurkaars brand ik graag en geurstokjes zul je ook in diverse kamers in ons huis vinden. Maar voor die extra boost, net voordat de visite komt of lekker puur voor de fijne geur in huis is een opfrisspray ideaal. Je maakt het met een paar natuurlijke ingrediënten, in een spray fles/plantenspuit en hopla!


Recept

15 druppels essentiële lavendelolie

65 ml Witch hazel

125 ml water

Spray fles/plantenspuit


Uitleg

Combineer alle ingrediënten met elkaar in de fles en sprayen maar! Witch hazel werkt desinfecterend en irriteerde de huid niet. Ik kocht mijn flesje bij Holland en Barrett via deze link: https://www.hollandandbarrett.nl/shop/product/physalis-hamameliswater-witch-hazel-60016828?skuid=016828


Na het sprayen even een half uurtje wachten voordat je iets weer gebruikt, dus meestal doe ik dit even terwijl de kleine slaapt. Hoop dat je het uit gaat proberen, kan je mooi de restjes gebruiken voor het volgende natuurlijke DIY recept die deze week volgt!


X Miranda


Ps: Recept van sharingessentialwellness.com


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page