top of page
Banner Vaderdag.png

Vaderdag

Hier vind je de leukste en origineelste Vaderdag cadeaus om die belangrijke man(nen) in je leven eens even lekker te verwennen! Wat is een leuk cadeau voor Vaderdag? In plaats van het standaard bierpakket voor Vaderdag of snel iets kopen dat helemaal niet op gaat of maar één keer gebruikt wordt, wil je nu eens iets dat echt persoonlijk is.! Laat je inspireren door onderstaande originele Vaderdag cadeautips en breng zo een moment van ontspanning of geluk bij je dierbaren.

Bij MirLeuks vind je unieke en originele cadeaus voor Vaderdag. Ook je schoon-, stief, of bonusvader verdient dit jaar wat extra's voor Vaderdag! Op zoek naar inspiratie voor Vaderdag? Zie hieronder diverse cadeautips:

 

Cadeautip Vaderdag

Geef invulbare bierproeverijkaarten cadeau. Verwen op Vaderdag met een lekker wijntje of biertje met toepasselijk wijn- of bieretiket. Geef een gepersonaliseerd keukenschort of barbecue schort cadeau op Vaderdag!

Moederdag in de hemel

Voor alle papa's die we moeten missen is er gratis een printable te downloaden. Steek een kaarsje aan voor een fijne Vaderdag in de hemel.

bottom of page