top of page

Graze REVIEW! Gezonde snacks door de brievenbus.

Nu Matthias er is, is mijn dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat een grote rollercoaster. Eén van de moeilijkste dingen vind ik dan om tussendoor te kiezen voor gezonde snacks. Tijdens Matthias zijn slaapmomentjes wil ik gewoon graag even een moment voor mezelf + andere dingen die moeten gebeuren en niet steeds in de keuken staan. Het liefst plunder ik gewoon de hele dag de kast leeg. Dat is natuurlijk geen optie. Maar nu is er toch iets geweldig handigs!


Graze

Graze is een snackservice uit het Verenigd Koninkrijk, die heeft bewezen dat gezond snacken ook lekker en gemakkelijk kan zijn. In een vrolijk gekleurd brievenbusdoosje ontvang je hartige en/of zoete snacks, verpakt in losse bakjes. Elke snack is portie gecontroleerd, dus je kan zo'n bakje zo in je tas stoppen. Ook zijn er geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen toegevoegd. Het enige dat is toegevoegd aan de natuurlijke ingrediënten, zijn evenwichtige voedingswaarde zoals proteïne of vezels. Met behulp van voedingsdeskundigen stelt Graze de snacks tot een goede balans samen. Voor 6 euro per box kun je kiezen uit een zoete box, een hartige box of beide, met de variatie-box. Je losse proefbox bestel je nu met 50% korting, zonder abonnement- en verzendkosten!

Soorten boxen

Als je kiest voor de zoete box, ontvang je 4 heerlijke zoete snacks zoals bijvoorbeeld; Belgische speculooskoekjesdip met kaneelpretzels, havermoutreepjes met lemon curd en yoghurt glazuur en chocolade druppels met kokosvlokken en gedroogde cranberries.

Wanneer je kiest voor de hartige box, ontvang je 4 lekkere hartige snacks zoals; licht gezouten erwten, tuinbonen, pretzel bites en maismix, zoet en zoute pinda's, edamamebonen en cashewnotenmix, rauwe en geroosterde amandelen, walnoten en hazelnotenmix.

Wil je van alles wat? Kies dan de variatiebox en ontvang 2 van de zoete en 2 van de hartige snacks.


Proefbox (Gebruik code 'FRIEND' voor 50% korting!)

Om kennis te maken met Graze kan je een proefbox bestellen. Wederom kan je kiezen uit de zoete, hartige of variatie-box. Ik ging voor de variatie-box en bestelde deze met 50% welkomstkorting. De verzending duurt zo'n 5 tot 7 werkdagen. Exact 7 werkdagen na het bestellen kwam mijn felgroene box binnen. De doos is een echte eyecatcher door de felle kleuren, afbeeldingen en quotes. In de doos vind je 4 bakjes met de gezonde snacks. Ook zit er een ingrediëntenlijst bij, zodat je alle ingrediënten kunt nakijken. Onder elk bakje bevindt zich een leuke quote en de binnenkant van de deksel is versiert met afbeeldingen van o.a. nootjes, groente en fruit. Een feestje om open te maken! Op de verpakking staat omschreven wat er in het bakje zit en eventueel andere feitjes zoals het aantal calorieën, of het veel vezels bevat etc.

Snacken

In mijn box had ik een bakje met 3 havermoutreepjes met lemon curd en yoghurt glazuur. Lekker plakkerig met duidelijke citroen en yoghurt smaak. Ook een goed vullend gevoel na het eten van 1 reepje. Ook had ik de Belgische chocolade druppels met kokosvlokken en gedroogde cranberries. Deze smaken passen ontzettend goed bij elkaar! Flinterdunne vlokken, sappige cranberries en chocolade die op mijn tong smolt. Het lekkerst om allemaal tegelijk in je mond te hebben! Verder had ik een BBQ gekruide notenmix van tuinbonen, geroosterde amandelen, rauwe amandelen en geroosterde pompoenzaadjes. De kruiden zijn zo lekker op deze mix!

En tot slot had ik een licht gezouten notenmix, bestaande uit erwten, tuinbonen, mais en pretzel bites. Ontzettend knapperig, gekruid en verrassend luchtig. Ook dit bakje was genieten!

Abonnement & Webshop

Het is mogelijk een abonnement te nemen op Graze en zo elke 2 weken een box vol snacks bij je thuis te laten bezorgen. Het fijne is dat de snacks steeds wisselen zodat je nooit verveelt raakt. Je betaald per box dus je zit niet vast aan een langlopende verplichting en kunt zo online annuleren. En heb je favorieten waar je geen genoeg van krijgt? Via de webshop kan je bundels bestellen met meerdere van je favoriete Graze snacks!


Ik ben helemaal fan van Graze en raad het iedereen van harte aan om het ook te proberen! Gebruik de code 'FRIEND' voor 50% korting op je losse proefbox en bestel hem voor maar 3 euro, zonder verzendkosten.


Ik ben benieuwd wat je ervan vind!


x Miranda60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page