top of page

Eindelijk begonnen!

Bijgewerkt op: 30 jun. 2020

Yes, eindelijk de tijd en energie gevonden om te beginnen met mijn eigen website!

Alle lijstjes, uit mijn telefoon notities, kan ik nu uitwerken tot blogs en delen met geïnteresseerde. Zo fijn! Zal ook wel wat ruimte schelen op mijn telefoon, want ik heb de afgelopen tijd zoveel dingen uitgeprobeerd!

Zo heb ik recepten om te delen voor het maken van self-care producten tijdens de zwangerschap maar ook voor het herstel na de bevalling. Het viel me tijdens mijn zwangerschap op dat er zo weinig verkrijgbaar is in Nederland, ter verzorging van de zwangere en bevallen vrouw. Dus ging ik zelf aan de slag!

Ook heb ik zelf het één en ander gemaakt voor de baby en deel ik graag mijn ideeën zoals een dekentje naaien voor in de wagen en handgemaakte decoratie voor de babykamer!

Momenteel ben ik veel bezig met het maken van natuurlijke baby vriendelijke zalfjes, zoals goede hydraterende crème bij een droog huidje en/of eczeem en een roller blend met, voor baby's geschikte, essentiële oliën ter bevordering van comfort en slaap. Ook met het vereeuwigen van Matthias zijn eerste maanden in zelfgemaakte fotoalbums en het maken van een memory-box/frame heb ik me de afgelopen tijd bezig gehouden en het resultaat mag er wezen!

In de toekomst hoop ik ook knutselideeën met je te delen die leuk zijn om samen met je kleintje te doen. En ook tips over het maken van verjaardag traktaties en het organiseren van verjaardagsfeestjes.


Veel te vertellen en delen dus! Ik hoop dat je er wat aan zult hebben en hoor natuurlijk graag of je iets gaat uitproberen of als ik je ergens mee kan helpen.


x Miranda

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page