top of page

Dagboek: Webshop - Onderzoek - Bedankje - Sneeuw.

Wat een week is het geweest. Zoveel gebeurd en gelukkig ook veel fijne dingen. Maandag was Matthias officieel jarig en opende ik ook officieel mijn webshop. Na maanden voorbereiding was het eindelijk zover!


Webshop

In mijn webshop verkoop ik gepersonaliseerde (kraam)kado's en papierwaren zoals de Geboortetegel van hout die met veel liefde wordt gemaakt door Bram, mijn man. En ook verzorg ik bedrukte rompers en t-shirts met pakkende teksten of leuk met eigen naam. Tevens zijn er kaarten met goud of zilverfolie en kadostickers van eigen ontwerp verkrijgbaar.


Meer ideeën

En er zitten nog zoveel ideeën in m'n hoofd die ik nu aan het uitwerken en uitproberen ben. De afgelopen week had ik aardig wat bestellingen van familie en vrienden. Heerlijk om ermee bezig te zijn en 't smaakt naar meer!


Hoofdpijnonderzoek

Bram heeft deze week contact gehad met de dokter om weer onderzoeken te starten naar zijn hoofdpijn. Hij heeft elke dag zeer heftige hoofdpijn en de laatste tijd wordt het weer zo erg steeds dat hij amper kan functioneren. Een paar jaar geleden, net voor ons trouwen, heeft hij ook onderzoeken gehad maar daar was niks uitgekomen. Om moedeloos van te worden want we dealen er elke dag mee. Ik hoop zo dat er nu wel wat uitkomt waar me wat tegen kunnen doen!


Bedankje ouders

Gister kwamen mijn ouders langs. We hadden ze uitgenodigd voor een borrel en diner. Een bekende van Bram in ons dorp is kok en hij deelt elke week een menu op Facebook met een 3 gangen diner ter afhaal. We wilde mijn ouders graag even in het zonnetje zetten omdat ze ons zo ongelooflijk veel helpen met eigenlijk alles in ons leven maar ook vooral met Matthias. Hij mag daar vaak logeren zodat wij even bij kunnen komen. Bram heeft dat erg nodig met zijn chronische hoofdpijn. We hadden een grote doos Merci gehaald en we hebben heerlijk gegeten en gelachen. Zo fijn!


Sneeuw

En vandaag is de wereld wit! Ik zei gister voor het slapen gaan tegen Bram dat ik in de ochtend samen het gordijn omhoog wil doen om te kijken naar de sneeuw. Even helemaal kind voelen, net zoals vroeger wanneer mijn broer Jordi 's ochtends vroeg mijn kamer in rende: ''het sneeuwt, het sneeuwt!'' Ik ben zo benieuwd naar Matthias zijn reactie zometeen! Dik inpakken en naar buiten.


Geniet ervan iedereen!


x Miranda
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page