top of page

1e verjaardag in corona-tijd

Ik had zo gehoopt dat tegen de tijd dat we Matthias zijn eerste verjaardag zouden vieren, corona verleden tijd zou zijn. Het afgelopen jaar voelt zo vreemd aan. Zo veel wat ik me van tevoren voorgesteld had toen ik nog zwanger was en wat nu allemaal niet gebeurd is.


Maar al met al is vandaag een ontzettend fijne en bijzondere dag! Vanmorgen hebben we lekker met z'n drietjes op ons bed kadootjes uitgepakt en er samen mee gespeeld.

Om 11 uur hadden we iedereen uitgenodigd voor een Zoom meeting om virtueel Matthias zijn verjaardag te vieren met familie en vrienden. We kregen een beetje stress toen de link van Zoom niet mee wou werken maar 10 minuten later kwam iedereen toch in beeld. We zongen met z'n allen 'er is er één jarig', bliezen met Matthias het kaarsje op z'n taart uit en ook pakte hij de kado's uit die de hele week bezorgd waren van familie en vrienden. Het raakte mij enorm om iedereen bij elkaar te zien op Zoom. Ik realiseerde me weer hoe erg ik iedereen mis en vooral het delen mis van mijn nieuwe trots en geluk, Matthias.

Na de meeting was het tijd voor de drive by! Vrienden kwamen aan de deur een kadootje geven en een Tupperware bakje afgeven, om wat taart mee naar huis te nemen. Fijn om elkaar te ontmoeten op afstand en toch een feestelijk momentje te delen.

We hebben alles gefilmd dus ik zal binnenkort het filmpje monteren en delen. Heerlijk om nog even na te genieten.


Matthias is goed verwend en we genieten van deze mooie dag. Iedereen heel erg bedankt!


x Miranda

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page